Nederlands

De keuken van restaurant Auberge le Romarin

Combineert invloeden van de Italiaanse keuken met die van de Ardeche met een knipoog naar de Nederlandse en Belgische kookstijl

Het restaurant

Verse regionale producten met een streek-eigen karakter.

Ons restaurant combineert op een subtiele manier invloeden van de Italiaanse keuken met die van de Ardeche met een knipoog naar de Nederlandse en Belgische kookstijl. Onze voorkeur voor het verwerken van verse regionale producten mondt uit in verrukkelijke gerechten met een streek-eigen karakter.

Verse ingrediënten en kwaliteit zijn voor ons de belangrijkste pijlers voor onze menukaart. Alleen de beste producten zijn goed genoeg en dat proeft u. Het sfeervol ingerichte restaurant of het gezellige buitenterras bezorgt iedereen een prettige avond. De kracht van onze keuken is zijn puurheid, eenvoud en eerlijkheid, dit in combinatie met passie voor koken en veel aandacht voor smaak en presentatie, staat garant voor een avond genieten.

Een verblijf bij ons betekent dan ook lekker eten. Het uitgebreide ontbijt 's morgens wordt geserveerd tussen 8.00 en 10.00 uur. In de middag is de keuken open en 's avonds kunt u het diner nuttigen.

Image

SPECIAAL AANBOD

Half-Pension voor slechts 34€ per persoon per dag

's Morgens een uitgebreid ontbijt en 's avonds een 3 gangen diner. Dit diner wordt iedere dag bepaald door de chef, waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen.
Image

DE STREEKKEUKEN VAN DE ARDECHE

Een mix van smaken uit de Provençaalse keuken en de Bourgondische keuken.

Traditioneel heeft ieder gebied in Frankrijk een eigen eerlijke streekkeuken met eigen verse producten waar de plaatselijke restaurants graag gebruik van maken.

 

Ten zuiden van de Ardeche in de Provençaalse keuken worden veel kruiden, olijfolie en tomaten gebruikt waardoor de gerechten een zuidelijk tintje krijgen. Ten noorden van de Ardeche, de keuken van de Bourgogne staat bekend als vernieuwend en verfijnd. Bij de uitdrukking "Bourgondier" denkt men direct aan lekker eten. De oorspronkelijke keuken van de Ardeche is een eenvoudige keuken met gerechten gebaseerd op lokale voedzame producten. Heden ten dage is de  streekkeuken van de Ardeche uitgegroeid tot een eigen volwaardige keuken met een geslaagde mix van smaken uit de Provençaalse keuken en de Bourgondische keuken.

Over Auberge Le Romarin

Ardèche hotel Auberge le Romarin is een comfortabel hotel met veel persoonlijke aandacht voor haar gasten en vriendelijke prijzen. Het  bestaat uit een aantal appartementen en een aantal chambres d'hôtes / hotelkamers. Tijdens uw Ardèche vakantie kan u bij ons verblijven op basis van half-pension, logies met ontbijt of enkel logies. Verder beschikt Auberge le Romarin over een restaurant met terras en een bar. In de volledige accomodatie heeft u  gratis WiFi. Naast het hotel is er parkeergelegenheid. Het hotel is niet geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Social Media

Follow us on: 

 Facebook

Contact

Auberge Le Romarin
Saint Martin
07110 Valgorge
Ardèche, France


Tel. 00 33 475 88 98 90
info@le-romarin.com