Nederlands

Bamboetuin Les Bambouseraie Ardeche

Vlakbij Anduze ligt - Les Bambouseraie de Prafrance - een bamboepark welke is geopend voor toeristen.

De stengels van deze planten zijn daar te zien tot 28 meter hoogte. Het werd medio 19e eeuw geplant. Ook zijn er sequoiabomen (mamoetbomen) te zien. Een aanrader voor wie van natuur bezienswaardigheden houdt.

Vanuit Anduze gaat er een stoomtreintje  naar de bamboetuin.

Anduze

Verder is Anduze zelf ook de moeite waard om eens te bezichtigen. Een gezellig oud centrum met kleine winkeltjes voor iedereen wat wils.  Ook vindt men hier een muziekinstrumentenmuseum met zo'n 1000 instrumenten. In de omgeving zijn veel potteriën waar je het locale ambacht van pottenbakkers kunt bekijken.

Over Auberge Le Romarin

Ardèche hotel Auberge le Romarin is een comfortabel hotel met veel persoonlijke aandacht voor haar gasten en vriendelijke prijzen. Het  bestaat uit een aantal appartementen en een aantal chambres d'hôtes / hotelkamers. Tijdens uw Ardèche vakantie kan u bij ons verblijven op basis van half-pension, logies met ontbijt of enkel logies. Verder beschikt Auberge le Romarin over een restaurant met terras en een bar. In de volledige accomodatie heeft u  gratis WiFi. Naast het hotel is er parkeergelegenheid. Het hotel is niet geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Contact

Auberge Le Romarin
Saint Martin
07110 Valgorge
Ardèche, France


Tel. 00 33 475 88 98 90
info@le-romarin.com