Nederlandse-Belgische website Nederlandse-Belgische website Franse website Duitse website
Home Eigenaar Accommodatie Fietsen in groep Activiteiten Culinaire keuken Klimaat Tarieven Contact formulier Reserveren Foto Galeries Adres gegevens Route beschrijving Links Streek informatie

Facebook Auberge le Romarin

Vakantie Ardèche -  Kleinschalige Auberge - logeren bij Belgen -waar u gewoon Nederlands kunt spreken.

De eigenaars Inge en Pascal, nederlands talige Belgen, heten u van harte welkom in hun kleinschalig vakantie paradijsje in de Ardèche in Frankrijk. Bij ons kan u in alle rust genieten van alle aspecten die de prachtige ardèche te bieden heeft. Hier kunt u gewoon Nederlands spreken. Hotel Auberge le Romarin is een kleinschalig  hotel, wat het mogenlijk maakt u te ontvangen in een  familiale, gezellige sfeer, met oog voor persoonlijke aandacht. Tijdens uw verblijf informeren wij u graag over de streek met zijn veelzijdige activiteiten en talrijke bezienswaardigheden. Lekker eten, een heerlijk glas en leuke gesprekken behoren eveneens tot de ingrediënten van een welgeslaagde vakantie. Bij ons staat  service, kwaliteit en aandacht voorop en we doen er alles aan u een onvergetelijke ardèche vakantie te bezorgen.

Logeren bij Belgen in een gezellig Ardèche hotel

Wij zijn destijds gevallen voor de adembenemende landschappen en de authentieke dorpjes en het heerlijke klimaat in de Ardèche. In deze streek ziet u Frankrijk op zijn best. Hier kan je nog echt genieten van de  gemoedelijke ongedwongen zuidelijke sfeer, de gastvrijheid, de rust. Het hotel straalt dan ook één en al ardèche sfeer uit.  Het hotel werd gebouwd in 1836 in plaatselijke natuursteen,een typisch "maison en pierre" Voor ons is de Ardèche nog steeds een streek die telkens weer verrast met zijn schoonheid en rijke verscheidenheid van het landschap. Een bijzonder fraai bergachtig gebied waar de rivier de 'Ardeche' er als een ader doorheen loopt. Een gebied met de mooiste kloven van Frankrijk die in de loop van duizenden jaren zijn gevormd door het water. De wijngaarden en de vele kastanjebomen tekenen het landschap en maken het zeer idyllisch.Wij hopen u weldra te mogen verwelkomen zodat ook u kan proeven van de pracht van de  ardèche in al zijn facetten.