Nederlandse-Belgische website Nederlandse-Belgische website Franse website Duitse website
Home Eigenaar Accommodatie Fietsen in groep Activiteiten Culinaire keuken Klimaat Tarieven Contact formulier Reserveren Foto Galeries Adres gegevens Route beschrijving Links Streek informatie

Facebook Auberge le Romarin

Fietsen in de Ardèche in Frankrijk ideaal voor groepen.

Voor menig fietser is een weekje fietsen in groep het jaarlijks hoogtepunt van een seizoen. Graag laten we u kennismaken met Hotel Auberge le Romarin en de streek, een voor velen nog onbekend fiets gebied die zoveel te bieden heeft voor de sportieveling.

 

Fietsen in  Ardèche in  Zuid Frankrijk

In de Ardèche fietsen is een waar genot. Vanuit Hotel Auberge le Romarin kan u tal van fiets routes aanvangen, tussen 50 en 180 km. Elke fiets route varieert in moeilijkheidsgraad en in hoogtemeters. Met zijn verkeersarme wegen, pittige cols, adembenemende uitzichten, het mediterrane klimaat en de gemoedelijke sfeer van Zuid Frankrijk is de Ardèche de uitgelezen streek voor fietsen in groep. Je kan er de fiets routes volgen van Europa's grootste fiets evenement L'ardèchoise en Les Boucles Drôme-Ardèche van de Europe Tour. Ook wordt er elk jaar in Valgorge een fiets wedstrijd georganiseerd in verschillende categorieen waar u ook kunt aan deelnemen. Meer info vindt u op www.labeaumedrobie.fr.

Hotel Auberg le Romarin

Hotel Auberge le Romarin ligt in het dorp Valgorge in de Ardèche in Zuid Frankrijk. Midden in een prachtig natuurgebied in de Beaume vallei aan de voet van het Tanargue gebergte kan u er logeren in een aangename familiale sfeer. Onze kamers zijn voorzien van confortabele 1-persoons bedden ,douche en toilet. Hotel Auberge le Romarin biedt u zeer verzorgde en lekkere maaltijden en heeft naast de wijnen ook een aantal Belgische bieren op de kaart staan. Na het fietsen kan u op het terras of in de bar terecht om de dorst te lessen en met de groep de fiets route van de dag nog eens te herbeleven. In onze tuin kan je heerlijk relaxen aan de oever van de rivier La Beaume of een partijtje tennissen. Ook heeft Hotel Auberge le Romarin een televisiekamer en kan u overal gratis over WiFi beschikken. Na het fietsen kan u uw outfit bij ons laten wasse .De fietsen kunnen veilig worden opgeborgen in de fietsen stalling.

Zin gekregen in een onvergetelijke fiets vakantie, neem dan contact op via het formulier op de site of mail naar info@le-romarin.com .