Nederlandse-Belgische website Nederlandse-Belgische website Franse website Duitse website
Home Eigenaar Accommodatie Fietsen in groep Activiteiten Culinaire keuken Klimaat Tarieven Contact formulier Reserveren Foto Galeries Adres gegevens Route beschrijving Links Streek informatie

Facebook Auberge le Romarin

Ardeche streekkeuken en restaurants

Traditioneel heeft ieder gebied in Frankrijk een eigen eerlijke streekkeuken met eigen verse producten waar de plaatselijke restaurants graag gebruik van maken.

Ten zuiden van de Ardeche in de Provençaalse keuken worden veel kruiden, olijfolie en tomaten gebruikt waardoor de gerechten een zuidelijk tintje krijgen. Ten noorden van de Ardeche, de keuken van de Bourgogne staat bekend als vernieuwend en verfijnd. Bij de uitdrukking "Bourgondier" denkt men direct aan lekker eten. De oorspronkelijke keuken van de Ardeche is een eenvoudige keuken met gerechten gebaseerd op lokale voedzame producten. Heden ten dage is de  streekkeuken van de Ardeche uitgegroeid tot een eigen volwaardige keuken met een geslaagde mix van smaken uit de  Provençaalse keuken en  de Bourgondische keuken.


            

De keuken van restaurant Auberge le Romarin

   

Ons restaurant combineert op een subtiele manier invloeden van de Italiaanse keuken met die van de Ardeche met een knipoog naar de Nederlandse en Belgische kookstijl. Onze voorkeur voor het verwerken van verse regionale produkten mondt uit in verrukkelijke gerechten met een streek-eigen karakter.

Verse ingrediënten en kwaliteit zijn voor ons de belangrijkste pijlers voor onze menukaart. Alleen de beste producten zijn goed genoeg en dat proeft u. Het sfeervol ingerichte restaurant of het gezellige buitenterras bezorgt iedereen een prettige avond. De kracht van onze keuken is zijn puurheid, eenvoud en eerlijkheid, dit in combinatie met passie voor koken en veel aandacht voor smaak en presentatie, staat garant voor een avond genieten.

Een verblijf bij ons betekent dan ook lekker eten. Het uitgebreide ontbijt 's morgens wordt geserveerd tussen 8.00 en 10.00 uur. In de middag is de keuken open  tussen 12.00 en 14.00 uur en 's avonds kunt u het diner nuttigen tussen 18.30 en 21.00 uur.

 

Menukaart van Restaurant Auberge le Romarin

Zowel 's middags en 's avonds kunt u een keuze maken uit een aantal voor- hoofd- en nagerechten plus diverse salades en pasta's.  Wij bieden gerechten aan die een ware ontdekking en beleving voor u zullen zijn. U komt werkelijk niets te kort. Wat dacht u van een heerlijk lamsboutje uit de oven, een rode forelfilet met een lekker botersausje,  een entrecote van de grill of een malse biefstuk met garniture, huisgerookte zalm of een pasta met alles erop en eraan. 

En onze prijzen!! Deze zijn zeer schappelijk te noemen. Voorgerechten vanaf € 5,-  hoofdgerechten vanaf € 9,-  en nagerechten vanaf  € 5,-

Ook kunt u kiezen voor onze formule "Half-Pension".
s Morgens een uitgebreid ontbijt, en 's avonds een 3 gangen diner. Dit diner wordt iedere dag bepaalt door de chef, waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen.  Voor deze formule (ontbijt + diner) betaalt u € 33,- p.p.p.d.

B&B, Bed en breakfast,  halfpension of dineren a la carte, het is allemaal mogelijk,  u bepaalt.